Mijn Visie

Mijn naam is Rob Meijer

Ik fotografeer al sinds mijn jeugd, toen begonnen met een Kodak Brownie en nu uitgegroeid via de pocketcamera en de analoge spiegelreflexcamera naar de digitale spiegelreflexcamera en natuurlijk de camera(‘s) op de mobiele telefoon. Want die worden steeds beter en zo hoef je niet altijd die zware DSLR bak mee te sjouwen. Ze bieden steeds meer kwaliteit, natuurlijk verschilt het per type, maar tot op zekere hoogte kun je met de PRO stand zelf al zaken instellen als witbalans en sluitertijd. Maar voor het vakwerk is het nog geen vervanger voor de DSLR. 

De fotografie is voor mij een hobby, niet mijn werk en misschien houdt dat het juist wel leuk. Ik richt me dan ook niet op één of twee categorieën. Het is leuk om van alles te fotograferen. Van mens tot dier, van concerten tot landschappen. Alles heeft zijn charmes en zo leer je de hobby ook zo breed mogelijk kennen.

Mijn portfolio op deze site is hier een kleine greep uit. Zoals elke fotograaf weet is de selectie misschien wel het moeilijkste aspect van de hobby. Ik probeer het beste hier te laten zien en zal dit met enige regelmaat actualiseren.

Heb je vragen of wil je op de foto? Jij alleen of met je partner of gezin? Of met je huisdier? Neem contact met me op via het mailformulier op de “Contact”-pagina. Dan gaan we kijken of we een afspraak kunnen maken!

Veel kijkplezier!