FOTOGRAFIE

Over Rob Meijer:

Op deze site ziet u een aantal voorbeelden van de soorten foto’s die ik graag maak, soms op verzoek, meestal voor mezelf. Een portfolio met enorme diversiteiten.

Ik fotografeer al sinds mijn jeugd, begonnen met een Kodak Brownie en nu uitgegroeid via de pocketcamera en de analoge spiegelreflexcamera naar de digitale spiegelreflexcamera, een Nikon D700, tot de dag van vandaag.

Eén van de grootste dromen die uitkwam was een “eigen” boek omtrent goederentreinen in Nederland, gemaakt met goede vrienden met daarin natuurlijk een aantal eigen foto’s. Wat begon met een foto in een tijdschrift, groeide uit tot een eigen boek…. Dit kreeg later nog tweemaal een soort van vervolg. Nooit gedacht dat ik er drie ter wereld zou brengen!

Steeds meer ben ik me ook gaan richten op andere zaken, met name op concertfotografie en portretfotografie. Mijn portfolio op deze site is daar een kleine greep uit.

Hoogtepunt uit mijn concertfotoreeks is wel het gebruik van één van mijn foto’s op de hoes van de cd “Voices” van J.R. Blackmore. (Check www.jrblackmore.com)

Bent u op zoek naar een prachtige foto van uw hond of kat, van uw familie, uzelf of uw partner? Of u wilt een fotograaf voor uw trouwdag? Mail (“via de mail-icon linksonder in de pagina”) mij voor een afspraak. Dan kunnen we zien wat mogelijk is, we komen er wel uit!

De regio Noord Nederland is mijn “werkgebied”. Maar elders in het land kan ook natuurlijk!

Ik wil graag via deze plek de volgende mensen bedanken voor alles wat ze voor mij gedaan hebben, zonder hen zou veel van wat hier te zien is, niet mogelijk zijn geweest…:

Harma van der Werf, Joël Smits, Frans van Arkel, Roland Korving, Frank Schouten, Harold de Groot, Hendrik Bouwknegt, Robert de Boer, Alex en Harriët van der Waals & Berry en Chantal Wittenaar.

Special thanks to LL, you know why.